Beoordelingen (2)

Izhar is een uitstekende docent. Hij is zeer professioneel, deskundig, verhelderend, inzichtelijk en aanpasbaar/ontvankelijk voor de individuele behoeften van de student. Mijn bijlessessie met hem was echt geweldig en transformerend voor mij en ik kan hem ten zeerste aanbevelen. Hij houdt zijn lessen effectief, boeiend en leuk. Hij past de lessen aan op basis van jouw begripsniveau. Hij brengt zijn kennis van complexe materie op een manier over die gemakkelijk te begrijpen is. Als je wilt dat iemand met je samenwerkt en ervoor zorgt dat je vooruitgang boekt zoals ik, ga dan voor Izhar.
Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
Corina doet uitstekend werk door de gevraagde informatie te verduidelijken. Ze heeft me geholpen bij de voorbereiding op interviews met Nederlandse bedrijven, het corrigeren van fouten in sollicitatiebrieven en andere dingen waar geen enkele cursus je echt mee kan helpen. Ze reageert snel en doet haar best om beschikbaar te zijn. Corina is een zeer begripvol persoon die met u wil samenwerken, ongeacht uw vaardigheidsniveau of gewenste kennis van de Nederlandse taal. Sterk aanbevelen
Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.

Good-fit Leraar Garantie


Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

Online reputatie

  • Lid sinds november 2019