Ik ben al meer dan 25 jaar pianoleraar. Dit is iets waar ik erg gepassioneerd over ben en waar ik echt van geniet. Mijn doel is om de interesses van de studenten te combineren met een programma dat ik als docent nodig vind om techniek en vaardigheden te verbeteren en te ontwikkelen. Persoonlijk heb ik ook piano aan mijn kinderen gegeven, dus ik begrijp hoe belangrijk het is dat pianolessen interessant en opwindend zijn. Ik studeerde aan het Tsjaikovski Conservatorium in Moskou. Jarenlang had ik mijn eigen muziektheaterstudio. Ik heb een Hoffmann-vleugel en geef het liefst les bij mij thuis. Hoewel ik flexibel ben en ook bij u thuis kan komen.

Beoordelingen (12)

Natalia is zeer kundig en een fijne lerares!
Natalia is zeer professioneel, erg aardig en erg geduldig. Sterk aanbevolen!!
Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
Geweldige leraar met een duidelijke passie om les te geven!!
Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
Heel vriendelijk en professioneel. Natalia gaat lekker op je tempo mee en zorgt dat de uitdaging precies goed is
Heel blij met de eerste les. Het is duidelijk dat Natalia is een zeer kundige musikant maar ook leeraar, wie zich kan aanpassen aan het kennis niveau en ambitie van de leerling. Ik zou Natalia aanraaden aan iedereen, wie een solide basis wil neerleggen om piano te spelen.
...

Good-fit Leraar Garantie


Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

Online reputatie

  • Leraar sinds augustus 2019
  • 1 herhaalleerling
  • Geverifieerd telefoonnummer