Ik geef les in Vinyasa, Yin, Restorative en Power Yoga. Lessen zijn beschikbaar op alle niveaus in het engels of in het nederlands. Yoga heeft veel voor mij gedaan, zowel fysiek als mentaal. Het gaat om veel meer dan alleen bewegen en dit zou dit graag willen delen met anderen. Ik heb mijn 200 urige yoga teacher training in Vinyasa en Ashtanga Yoga in Griekenland gevolgd. Daarnaast heb ik een 100 urige yoga teacher training in Yin Yoga in Utrecht gevolgd. Ik wil mijn studenten graag een beter inzicht geven in waarom je een bepaalde pose aan het oefenen bent, wat de voordelen zijn voor je lichaam en geest, en wat de beste manier is om in de houding te komen! Elke les kan aangepast worden naar wens! Je kan zelf aangeven in hoeverre je wilt focussen op meditatie & ademhaling en in hoeverre je wilt focussen op het fysieke aspect van yoga. Na elke les kunnen we aanpassingen maken, zodat ik uiteindelijk de perfecte lessen voor jou in elkaar kan zetten!

Beoordelingen (1)

Vivien doet twee keer per week yoga bij ons thuis. Haar lessen zijn altijd het perfecte niveau om ons uit te dagen, en we vinden het geweldig hoe duidelijk en beknopt ze is met instructies. Sterk aanbevolen! 😀
Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.

Good-fit Leraar Garantie


Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

Online reputatie

  • Leraar sinds augustus 2019
  • Geverifieerd telefoonnummer