Hey, curious learner! Engels is een belangrijk vak op alle middelbare scholen. Wanneer het leren ervan moeizaam gaat, sta ik voor je klaar. Engels is mijn passie en momenteel zit ik in het tweede jaar van de studie English language and culture op Utrecht University. Ik wil je graag helpen op wat voor gebied dan ook. Lezen is altijd een groot onderdeel (ook voor het eindexamen). Maar misschien heb je het juist moeilijk tijdens spreektoetsen... Kortom, samen maken we een planning en zorgen wij ervoor dat je je comfortabel genoeg voelt om de Engelse taal te gebruiken. Ik vind het belangrijk voor een leerling dat er duidelijkheid en overzichtelijkheid is. Dat is vaak 1 van de redenen waarom het leren van een taal lastig is. Woordjes leren is niet een onderdeel van deze lessen, maar eerder lastige onderdelen oefenen en deze verbinden met andere taalgebieden. Hope to see you soon!

Beoordelingen (3)

Julia is een hele enthousiaste lerares die zich van te voren voorbereid op de les. Ze weet zich goed te verdiepen in de persoon en kan zich daarom inleven op welke wijze er les gegeven dient te worden. Ook geeft ze bruikbare lesstof zodat je je naast de lessen verder kunt ontwikkelen. Kortom een fijne lerares, ze heeft mijn basis Engels naar een hoger niveau gekregen.
Julia legt goed uit. Goede lerares!
De eerste ervaringen met Julia zijn erg goed. Ze is betrokken, brengt structuur aan, bereid zich voor op de bijles en maakt eigen huiswerkopdrachten voor mijn dochter. Zowel mijn dochter als wij (ouders) zijn erg blij met Julia.

Good-fit Leraar Garantie


Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

Online reputatie

  • Leraar sinds juni 2019
  • Geverifieerd telefoonnummer