Sarah
Betrouwbare leraar
Sinds 2013 volg ik declamatielessen. Ik heb veel gemak en kan definiëren wat niet gepast is in de dictie van een tekst. Ik heb al gewerkt aan klassieke teksten, actuele teksten, proza, poëzie... Ik heb alle thema's en alle tijdperken aangeraakt. Ik kan mensen vanaf 12 jaar helpen. U kunt mij een tekstidee brengen of ik kan het u voorstellen. Het is altijd het beste dat u ervoor kiest om er zeker van te zijn dat u het leuk vindt.
Ik studeer om professor Frans en CPC (filosofie en burgerschap) te worden. Ik ben momenteel in mijn eerste jaar bij Condorcet. Ik wil mensen in moeilijkheden helpen, met methoden aangepast aan de student. Ik wil mijn kennis overbrengen om het leren van Frans te vergemakkelijken.
In het secundair koos ik ervoor om talen te studeren (dus ik had 6 jaar lang 4 uur Nederlands / week). Ik heb toen een jaar Nederlands gestudeerd aan de universiteit (EII). Momenteel volg ik communicatiestudies (Nederlands en Engels). Dankzij deze cursus leer je de basis, verbeter je je Nederlands (lezen, horen, spreken en schrijven). Ik pas me aan alle niveaus en alle leeftijden aan. Mijn doel is om je vooruit te helpen en je van de taal en de cultuur te laten houden.

Beoordelingen (1)

Super aardig, mijn opgetogen zoon geeft goed les
Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.

Good-fit Leraar Garantie


Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

Online reputatie

  • Leraar sinds juni 2019
  • Geverifieerd telefoonnummer