Otto
  Betrouwbare leraar
  Betrouwbare leraar
  Ik geef pianolessen aan huis waarbij ik uit ga van de beleving van de leerling zelf. Bijvoorbeeld: een leerling heeft een stukje muziek of een liedje ingestudeerd of zelf iets bedacht; aan de hand van dat stukje kan ik inhaken op techniek, accoorden, zelf noteren van de noten, of een stukje theorie. Afhankelijk van de leeftijd, kennis en ontwikkeling vul ik aan, kan ik iets voordoen of kijken we samen naar een tutorial of andere voorbeelden op bv YouTube. Ik geef pianoles maar vind het ook belangrijk om mensen te leren (samen) muziek te maken.In de lessen richt ik mij iets meer op lichte dan klassieke muziek. Vooral is het belangrijk dat de leerling zich inzet er plezier aan beleefd. Met een muzikale groet; Otto

  Beoordelingen (0)

  Er zijn nog geen recensies voor deze leraar. Volg een les bij deze leraar en help haar of zijn profiel te verbeteren door een eerste beoordeling te plaatsen!

  Good-fit Leraar Garantie


  Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

  Online reputatie

  • Leraar sinds mei 2019