Deze les is de geavanceerde versie van mijn andere bijlesaanbod. Ik zou zorgen voor meer leuke en boeiende materialen die ik in de loop der jaren door mijzelf heb verzameld of ontworpen, wat wenselijk kan zijn voor geïnteresseerden. Ze variëren van video's, blogposts, games, gedichten tot virtuele rondleidingen. Hoop je snel te zien!
Hoi, Dit is Zhou, een enthousiaste liefhebber van de oude Chinese cultuur en parttime Guzheng-artiest. Ik heb deelgenomen aan verschillende kunstprojecten in Nederland, ondersteund door prestigieuze financieringsinstanties zoals onder meer het Mondriaan Fonds, Amsterdam Fond voor de Kunst en Fonds Podiumkunsten. Guzheng is een instrument waarmee je gemakkelijk kunt beginnen, maar dat op een hoger niveau moeilijker wordt. Ik hoop de vreugde van het bespelen van dit meditatieve instrument internationaal naar meer mensen te brengen.
Hoi, Ja! Ik ben Zhou en heb mensen van 3 tot 74 jaar geholpen met alle niveaus van het Chinees. Ik heb mijn unieke curricula en lesmethoden ontwikkeld voor Chinese taalliefhebbers, variërend van absolute beginners tot zeer gevorderden met meer dan 5 jaar bijleservaring hier in Amsterdam. In tegenstelling tot de meeste instellingen werk ik niet alleen met standaardleerboeken, maar ook met zorgvuldig samengestelde hedendaagse Chinese inhoud en met veel meer verrassingen onderweg. ;-) Chinees is gemakkelijk en je kunt het VEEL SNELLER leren met de juiste begeleiding en methode. Van uitspraak tot conversatie, van luistervaardigheid tot diepgaand cultureel begrip, noem maar op. Het leven is kostbaar en ik kijk ernaar uit om het te besteden aan het ontsluiten van de voordelen van het samen met jou leren van een nieuwe taal! Tot ziens, Zhou
Binnen 2,5 maand heb ik via zelfstudie het examen Nederlands op NT2 B2-niveau in één keer behaald. Net als de Chinese talen is het Nederlands in sommige opzichten moeilijk, maar in andere ook gemakkelijker dan verwacht. Maar pas als je boven B1-niveau zit, begint de Nederlandse taal zijn schoonheid te onthullen. Ik help graag mensen met een hoge motivatie om hun Nederlands op een voldoende niveau te verbeteren, zodat er meer carrièremogelijkheden ontstaan. Let op: ik spreek zelf nog geen perfect Nederlands, maar ben goed uitgerust met de lesvaardigheden om je naar B2-niveau te brengen. :) In werkelijkheid heb je ook geen absoluut foutloos Nederlands nodig om de meest ingewikkelde ideeën over te brengen of om het NT2 B2-diploma te behalen.

Beoordelingen (10)

Zhou is erg geduldig en leert relevante woorden en zinnen
Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
Zhou Fang is een geweldige Chinese leraar. Ik vroeg haar om online Mandarijn-Chinese lessen voor mijn aanstaande reis naar Taiwan. Ik heb het gevoel dat ze het verzoek echt heeft begrepen, en na 2 lessen merk ik al een verbetering van mijn woordenschat en zelfvertrouwen om Chinees te spreken. Ik kan Zou Fang van harte aanbevelen.
Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
Zhou is enthousiast en geeft kundig les. Ze maakt het leuk om Chinees te leren.
prima les gehad
Zeer goede les, ik heb ervan genoten; goed georganiseerd en Zhou heeft de internetproblemen heel goed afgehandeld. Ik kijk uit naar toekomstige lessen.
Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
...

Good-fit Leraar Garantie


Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

Online reputatie

  • Leraar sinds april 2019
  • 10 herhaalleerlingen
  • Geverifieerd telefoonnummer
  • Verbonden met Google