Mijn songwritingcoaching is gebaseerd op mijn eigen ervaring, evenals op de Essential Songwriting Course (ESC) die ik heb ontwikkeld om de fundamentele principes van songwriting te behandelen. Van het maken van meeslepende verhalen in Lyrics tot het verfijnen van compositietechnieken in Composition, en het beheersen van opvallende melodieën in Melody, je begint aan een transformatieve reis. Dankzij het begrijpen van concepten zoals prosodie of weten hoe je de sfeer van je nummer kunt ondersteunen met compositorische elementen, leer je hoe je sterke en gedenkwaardige nummers kunt schrijven. Of je nu een beginner of een doorgewinterde songwriter bent, deze cursus zal je voorzien van essentiële technieken om je vak naar een hoger niveau te tillen. Bij het coachen van aspirant-songwriters zoals jij, probeer ik jouw unieke stijl en persoonlijkheid naar voren te brengen door je te voorzien van songwritingtools die je kiest op basis van je eigen voorkeur en voorkeur. Ik geloof niet alleen in voorkeuren in 'moeten'. Ik deel mijn mening en ervaring en voor de rest is de keuze aan jou ;) PS De lessen worden in het Engels gegeven. Ga voor meer informatie over de Essential Songwriting-cursus naar messageofthesong.com

Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen recensies voor deze leraar. Volg een les bij deze leraar en help haar of zijn profiel te verbeteren door een eerste beoordeling te plaatsen!

Good-fit Leraar Garantie


Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

Online reputatie

  • Leraar sinds maart 2019
  • Geverifieerd telefoonnummer
  • Verbonden met Google
  • Verbonden met Linkedin