Naziha
    Betrouwbare leraar
    Betrouwbare leraar
    Talen leren is als het openen van vensters op de wereld. En het is niet alleen erg verrijkend, maar het is VEEL GEMAKKELIJKER dan je je kunt voorstellen. Met de juiste relatie tussen leraar en leerling, de juiste hoeveelheid interesse en een nuttige en interactieve methode, kan elke taal de leerling in slechts enkele sessies zeer vertrouwd raken. Het bouwt zich vervolgens op door de verworven kennis te oefenen en toe te passen op het dagelijks leven, totdat de leerlingen merken dat ze in sommige contexten in die taal denken. No ons spreekt elke taal in absolute perfectie. Maar er is een begin met leren, en dan het ontwikkelen van de vaardigheden en het begrijpen van de taal in kwestie, om ons te ontwikkelen en door te gaan met een solide progressie. Het is een levenslang proces dat alleen maar interessanter wordt. Het rijpt als een vrucht. Plant vandaag het zaadje! Ik zal je helpen het water te geven tot een prachtige vruchtbare boom! Het leren van een taal is een van de meest altruïstische en humanistische gymnastiek waaraan je je hersenen kunt wijden.

    Beoordelingen (0)

    Er zijn nog geen recensies voor deze leraar. Volg een les bij deze leraar en help haar of zijn profiel te verbeteren door een eerste beoordeling te plaatsen!

    Good-fit Leraar Garantie


    Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

    Online reputatie

    • Leraar sinds januari 2019
    • Geverifieerd telefoonnummer
    • Verbonden met Google