Ik stel mijn les ter bestemming van Nederlandstaligen die Frans willen leren, die daar moeilijkheden mee hebben op school, of die gewoon hun gespreksvaardigheden willen verfijnen. Frans is mijn moedertaal, en ik heb Latijn en Grieks gestudeerd, waardoor ik een dieper inzicht heb op de Franse grammatica en taal.
Ik studeer al enkele jaren hoorn aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel, en ik zou dit fantastische instrument graag met anderen willen delen. Ik zorg voor de methode en de stukken, en help graag bij het vinden van een instrument voor een redelijke prijs. Mijn cursus is zowel gericht op mensen die nog nooit een hoorn hebben aangeraakt als op meer ervaren hoornisten die graag verder willen komen.
Ayant étudié le latin pendant des années à l'Institut Saint-Boniface Parnasse, je stelt de cours de latin voor als bestemming des élèves de secondaire (de la première année à la rhéto) ou de personnes qui souhaitent améliorer leur maîtrise de la langue.
Ik heb hoorn gestudeerd aan het conservatorium van Brussel en bied muziektheorie/muziektraining voor alle leeftijden vanaf 7 jaar, voor niveaus van beginner tot eerste jaar conservatorium. Momenteel studeer ik psychologie aan de UGent en daarnaast speel ik intensief muziek (hoorn en cello).

Beoordelingen (12)

Zeer goede cursus.
Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
Uitstekend!!
Super aardige docent zowel muziektheorie als Latijn.
Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
Zeer attent en zeer attent.
Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
Uitstekend met een heel goede tweetaligheid!
...

Good-fit Leraar Garantie


Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

Online reputatie

  • Leraar sinds januari 2019
  • 5 herhaalleerlingen
  • Geverifieerd telefoonnummer