FavouritesMarkeer als favoriet
FavouritesMarkeer als favoriet
van50.00EUR/ u

Drumlessen, Inspiratie, creativiteit, vernieuwing en plezier!

Ik wil mijn studenten inspireren en ze stimuleren om creatief te zijn op het gebied van muziek maken en drummen. Iedere student is anders én leert anders. Om die reden bundel ik verschillende lesmethodes en haal ik datgene eruit wat voor de student het beste werkt.

Daarnaast wil ik mijn studenten laten ervaren dat muziek een grote rol speelt in het leven. Door muziek te maken voor jezelf of anderen kun je groeien op verschillende vlakken. De nieuwe vaardigheden die je ontwikkelt, komen voor de rest van je leven van pas.

Extra informatie

Het enige wat je nodig hebt is: Eigen stokken

Locatie

Op een locatie gekozen door de leraar : Tilburg, Nederland
Op een plaats gekozen door de leerling : In de omgeving van De Reit, Nederland
Les via webcam

Use ⊞+wheel to zoom!
+

Algemene info

Vaardigheden:

Leeftijd:

Kinderen (7-12 jaar oud)
Tieners (13-17 jaar oud)
Volwassenen (18-64 jaar oud)
Senioren (65+ jaar oud)

Niveau van de leerling:

Beginner
Gemiddeld
Gevorderden

Duur:

30 minuten

De les wordt gegeven in:

Nederlands, Engels

Over

Vanaf erg jonge leeftijd was ik al bezig met het bouwen van mijn eigen virtuele drumstel van dingen zoals: potten en pannen, bankstellen en stoelen en het tafeltje op de basisschool met dat ene laatje waar de juf altijd gek van werd als ik de solo van Phill Collins aan het drummen was. Vroeger deed ik niks liever dan slaan op dingen waar ik geluid uit kreeg.

Ik begon met het spelen van Afrikaanse en Braziliaanse ritmes in een percussiegroep toen ik 10 was. Ik bestudeerde vijf jaar lang wereldritmes, ontwikkelde me op de drums en ging in bandjes spelen.

Na het afronden van mijn middelbare school startte ik met mijn hbo-opleiding Commerciële Economie in Breda, die ik afrondde. Hierna moest ik iets met drummen gaan doen omdat ik er niet mee kon of wilde stoppen. Dit is mijn passie, dit is het ding waar ik mezelf het beste in kan uitdrukken. Ik besloot mijn muzikale vaardigheden te verbreden door te starten met de opleiding Rockcity Institute in Eindhoven. Deze studie voltooide ik in 2017.

Vanaf mijn achttiende startte ik met zelfstandig lesgeven. Dat doe ik nu al zes jaar. De reden waarom ik les geef is om andere te laten inzien hoe leuk en fijn drummen kan zijn. Wil je meer lezen over mijn visie in het lesgeven? Neem dan een kijkje op
Momenteel speel ik in 1 eigen repetoire band genaamd:
SABBARDEYA (experimentele electro-rock)
En 2 tribute bands genaamd:

Sultana (Santana Tribute) & Dion Mayer (John Mayer Tribute)

Daarnaast ben ik bezig met studiowerk voor reclames en andere projecten, sessiewerk buiten mijn eigen projecten om en het maken van instagramvideo’s. Drummen is voor mij een way of life geworden waarbij ik mijn best doe om van mijn hobby mijn beroep te maken.

In April 2018 ben ik gestart met het werken bij de muziekwinkel: Klundert Muziek op de drumafdeling.

In Oktober 2018 ben ik begonnen met het geven van Bandcoaching bij Rock city Basics in Eindhoven.

Mijn toekomstplannen zijn om nog veel mensen te kunnen helpen en inspireren met mijn drummen en drumlessen. Verder hoop ik met veel muzikanten samen te werken en vette dingen te maken. Kijk gerust rond op deze website om te zien waar ik allemaal aan mee gewerkt heb, en momenteel mee bezig ben.

Opleiding

HAVO
Commerciële economie
Rock city institute Eindhoven.

Momenteel geef ik zelf ook les bij ROCK CITY BASICS. Rock city basics iis een nieuw initiatief van Rock City Institute waarbij je wekelijks muzieklessen krijgt in de repetitieruimtes van PopEi.

Leservaring

Ik geef nu 6 jaar privé drumlessen aan kinderen en volwassen. Sinds een paar maanden ben ik ook bandcoach bij ROCK CITY BASICS, Ik heb veel studie en live ervaring.

Stel een vraag

Stuur een bericht waarin je je wensen uitlegt, waarna Tim snel zal reageren:
Hoe meer details, des te beter.
Bijv. "Hallo, wanneer ben je beschikbaar voor een les?"

Beschikbaarheid typische week

MaDiWoeDoVrijZatZo
7              
8              
9              
10              
11              
12              
13              
14              
15        Donderdag om 15:00      
16        Donderdag om 16:00      
17  Maandag om 17:00      Donderdag om 17:00      
18  Maandag om 18:00      Donderdag om 18:00      
19  Maandag om 19:00      Donderdag om 19:00      
20  Maandag om 20:00      Donderdag om 20:00      
21  Maandag om 21:00      Donderdag om 21:00      
22  Maandag om 22:00      Donderdag om 22:00      
23              
van 50€Bij de leraar thuis
van 50€Les via webcam
van 56€Bij de student thuis

Good-fit Leraar Garantie


Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

Online reputatie

  • Leraar sinds november 2018

Beschikbaarheid typische week

MaDiWoeDoVrijZatZo
7              
8              
9              
10              
11              
12              
13              
14              
15        Donderdag om 15:00      
16        Donderdag om 16:00      
17  Maandag om 17:00      Donderdag om 17:00      
18  Maandag om 18:00      Donderdag om 18:00      
19  Maandag om 19:00      Donderdag om 19:00      
20  Maandag om 20:00      Donderdag om 20:00      
21  Maandag om 21:00      Donderdag om 21:00      
22  Maandag om 22:00      Donderdag om 22:00      
23              
van 50€Bij de leraar thuis
van 50€Les via webcam
van 56€Bij de student thuis

Good-fit Leraar Garantie


Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

Deel deze pagina

   LinkedIn   

Groovability
Drumles, Gitaarles, Zangles, Basgitaar en Keyboard / Piano les
We are Groovability! Groovability is een veelzijdige popschool in Oisterwijk met voor een ieder een juiste lesvorm. Naast de individuele en groepslessen, biedt Groovability de mogelijkheid samen te spelen in bandverband. Hiermee onderscheidt Groovability zich van bijvoorbeeld particuliere docenten, waarbij deze mogelijkheden vaak gering zijn. Groovability staat voor het leren maken van muziek, genieten in het maken van muziek en het verbeteren van je muzikale vaardigheden (skills). Kinderen tot en met volwassenen, muziek maken is leuk en kan alleen maar leuker worden naar mate je er bedreven in wordt. De enthousiaste docenten van Groovability zijn gedreven professionals uit het werkveld, muzikant in hart en nieren en staan klaar om jouw instrumentale vaardigheden te liften naar een higher level! Voor contact en meer informatie, zie onze website;

Erik
Drumles aan huis of op afstand! (voor beginners en gemiddeld niveau)
Wil jij jouw favoriete liedjes op de drums leren spelen? Dan help ik je daar graag bij! Mijn naam is Erik, 21 jaar en ik heb de afgelopen jaren veel ervaring mogen opdoen met het spelen op vele podia en op verschillende studieopnames. En nu hoop ik iets van die ervaring over te kunnen dragen op nieuw talent, oftewel op jou! Ik hoop samen met jou lessen te kunnen maken die aansluiten bij wat jij leuk vind en bij de technieken en liedjes die jij wil leren zodat je heel gericht en snel resultaat ziet van je lessen. Lessen zijn voor beginners en gemiddeld niveau en kunnen aan huis of via webcam gegeven worden. Tijden zijn in overleg en ook evt niet aangegeven tijden zijn mogelijk. Voor meer info en optie kunt u natuurlijk altijd contact met mij opnemen. Dus wil jij drums leren spelen, stop met twijfelen en hopelijk zie ik jou snel!

Dominic
Professionele en hedendaagse drumlessen / zelfstudie (Engelse les)
Dominic Ik ben een 26-jarige percussionist uit Ierland met 14 jaar ervaring in percussie. Ik studeerde Professional Music Performace aan de Academie voor Moderne Muziek, net buiten Londen, en behaalde een BA (Hons) diploma. Na het volgen van tutorings- en masterclasses met legendarische drummers, zoals Chad Smith (Red Hot Chilli Peppers) en Frank Tontoh (Amy Winehouse), ben ik goed geoefend in elke stijl en elk genre dat is afgestemd op jouw voorkeuren. Ik geef elk aspect van Drumming les in het uitvoeren en lezen van drumpartituren, tot zakendoen en inbreken in de muziekindustrie.