Funda
  Betrouwbare leraar
  FavouritesMarkeer als favoriet
  FavouritesMarkeer als favoriet
  Betrouwbare leraar
  van22.00EUR/ u

  Bijles rekenen, taal/spelling basisschool groep 5/6

  Mijn naam is Funda. Ik ben inmiddels al ruim 8 jaar werkzaam als leerkracht in het basisonderwijs. Daarnaast ben ik ook rekencoördinator. Helaas is het niet altijd mogelijk voor alle leerlingen om op school de steun te kunnen krijgen die zij nodig hebben. Om die reden ben ik begonnen met het aanbieden van bijlessen. Ik weet precies welke doelen de leerlingen moeten beheersen en kan hen hier het beste bij helpen.

  Tijdens de bijlessen, krijgen de leerlingen ondersteuning in kleine groepjes van 4 tot maximaal 6 kinderen. Alle onderdelen van rekenen en/of taal en spelling worden aangeboden.

  De leerlingen hoeven zelf geen schoolboeken mee te nemen, het materiaal wordt geheel zorgvuldig verzorgd en afgestemd op de behoeften van de leerlingen.

  Een opbouwende lijn is belangrijk om leerdoelen op een juiste manier aan te leren. Om die reden werk ik in blokken. Ik begin een blok met een toets waarin alle onderdelen die in dat blok aan bod komen, worden getoetst. Op die manier weet ik waar de leerling op uitvalt en waar ik nog extra aandacht aan moet besteden per leerling. Na elk blok is er één inhaalmoment voor leerlingen die een les gemist hebben. De leerlingen krijgen dan de kans om één gemiste les in te halen. Daarna beginnen we weer aan een nieuwe lessenreeks met nieuwe doelen en kunt u zich weer aanmelden voor een nieuw blok.

  Woensdag

  Rekenen
  Groep 5/6
  16:45-18:00 uur

  Taal en spelling
  Groep 5/6
  15:45 - 16:45 uur

  Extra informatie

  De leerlingen hoeven zelf geen schoolboeken mee te nemen, het materiaal wordt geheel zorgvuldig verzorgd en afgestemd op de behoeften van de leerlingen.

  Locatie

  Op een locatie gekozen door de leraar : Athenesingel, Den Haag, Nederland

  |
  Use ⊞+wheel to zoom!
  +

  Algemene info

  Leeftijd:
  Kinderen (7-12 jaar oud)
  Niveau van de leerling:
  Beginner
  Gemiddeld
  Gevorderden
  Duur:
  60 minuten
  De les wordt gegeven in:Nederlands, Turks

  Over

  Mijn naam is Funda. Ik werk al ruim 8 jaar als leerkracht in het basisonderwijs. Van nature ben ik een organisator, die met veel enthousiasme, passie en gedrevenheid doorgaat totdat het doel behaald is.

  Opleiding

  2020-2021​​Opleiding tot rekencoördinator.

  2010- 2015(maart)​PABO. Leerkracht basisonderwijs op de Haagse Hogeschool.

  2004-2009 ​HAVO met profiel: Natuur & Gezondheid, Rijswijks Lyceum te Rijswijk. Vakken: Biologie, Scheikunde, Wiskunde B, Economie, Aardrijkskunde, Engels, Nederlands, Lichamelijke opvoeding en Maatschappijleer.

  Leservaring

  1/8/2022- Heden​ De Haagse scholen
  ​​​​Werkzaam op De Vijver

  1/4/2019-1/8/2022 ​De Haagse scholen
  ​​​​Werkzaam op Het Volle Leven

  13/7/2018-1/4/2019​ Maandag
  ​​​​Werkzaam op de Petrusschool te Rijswijk

  1/7/2015-8/8/2017 ​De Haagse Scholen.
  ​​​Werkzaam op de Maria Montessorischool te Den haag.

  1/1/2015-31/6/2015 Librijn.
  ​​​Werkzaam op OBS Nicolaas Beetsschool te Rijswijk.

  2017-2018. Kennispoint
  Taken: ​ ​- huiswerkbegeleiding

  2012-2013 Buurthuis ‘de Geest’
  Taken: ​ ​- kinderen motiveren, begeleiden en huiswerkbegeleiding.
  ​ ​
  2008-2009
  Instituut Haags Centrum Vrijwilligerswerk huiswerkbegeleider Taken: ​ ​- Groepen leiden en motiveren.
  Mijn naam is Funda. Ik ben inmiddels al ruim 8 jaar werkzaam als leerkracht in het basisonderwijs. Daarnaast ben ik ook rekencoördinator. Helaas is het niet altijd mogelijk voor alle leerlingen om op school de steun te kunnen krijgen die zij nodig hebben. Om die reden ben ik begonnen met het aanbieden van bijlessen. Ik weet precies welke doelen de leerlingen moeten beheersen en kan hen hier het beste bij helpen. Tijdens de bijlessen, krijgen de leerlingen ondersteuning in kleine groepjes van 4 tot maximaal 6 kinderen. Alle onderdelen van rekenen en/of taal en spelling worden aangeboden. Een opbouwende lijn is belangrijk om leerdoelen op een juiste manier aan te leren. Om die reden werk ik in blokken. Ik begin een blok met een toets waarin alle onderdelen die in dat blok aan bod komen, worden getoetst. Op die manier weet ik waar de leerling op uitvalt en waar ik nog extra aandacht aan moet besteden per leerling. Na elk blok is er één inhaalmoment voor leerlingen die een les gemist hebben. De leerlingen krijgen dan de kans om één gemiste les in te halen. Daarna beginnen we weer aan een nieuwe lessenreeks met nieuwe doelen en kunt u weer een nieuw blok aanschaffen. Een blok bestaat uit 11 weken, van 1 les per week. Woensdag Rekenen Groep 7/8 14:30 - 15:30 uur Taal en spelling Groep 7/8 15:45 - 16:45 uur

  Stel een vraag

  Stuur een bericht waarin je je wensen uitlegt, waarna Funda snel zal reageren:
  Hoe meer details, des te beter.
  Bijv. "Hallo, wanneer ben je beschikbaar voor een les?"

  Beschikbaarheid typische week

  (GMT -04:00) New York
  MaDiWoeDoVrijZatZo
  0              
  1              
  2              
  3            Zaterdag om 3:00  
  4            Zaterdag om 4:00  
  5            Zaterdag om 5:00  
  6              
  7              
  8              
  9              
  10              
  11              
  12              
  13              
  14              
  15              
  16              
  17              
  18              
  19              
  20              
  21              
  22              
  23              
  van 22€Bij de leraar thuis

  Good-fit Leraar Garantie


  Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

  Online reputatie

  • Leraar sinds augustus 2022
  • Geverifieerd telefoonnummer

  Beschikbaarheid typische week

  (GMT -04:00) New York
  MaDiWoeDoVrijZatZo
  0              
  1              
  2              
  3            Zaterdag om 3:00  
  4            Zaterdag om 4:00  
  5            Zaterdag om 5:00  
  6              
  7              
  8              
  9              
  10              
  11              
  12              
  13              
  14              
  15              
  16              
  17              
  18              
  19              
  20              
  21              
  22              
  23              
  van 22€Bij de leraar thuis

  Good-fit Leraar Garantie


  Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

  Deel deze pagina


  Evelyn
  Bijlessen Nederlands, Frans, Engels, Wiskunde en algemene vakken
  - Helpen bij het memoriseren van woordenschat op een leuke actieve manier adhv spel, online oefeningen en conversaties. - Het opbouwen van een correcte zin, met oog voor de juiste uitspraak. - Het leren begrijpen en analyseren van zinnen, teksten en opdrachten, zodat de leerling duidelijk weet wat er gevraagd wordt. - Leerling helpen bij het maken van oefeningen, opdrachten/taken. Eerst samen, om nadien met het nodige zelfvertrouwen zelf aan de slag te gaan. - Vervolgens samen verbeteren en vervolgens samen analyseren waar je de mist inging of wat er uitstekend verliep. - Leerlingen uit het secundair onderwijs helpen bij het begrijpen/opstellen van teksten en helpen bij voorbereidingen van taken/toetsen en proefwerken. Eventueel indien nodig: helpen bij een haalbare studieplanning zodat de aangebrachte leerstof vlotter wordt gememoriseerd. - Leerlingen krijgt ook gerichte oefeningen/taken mee ter voorbereiding van volgende les.

  Renée
  (Door Leraar Basisonderwijs) Bijles en cito-training in rekenen, (begrijpend) lezen, spelling, Nederlandse taal voor basisschoolleerlingen
  Heeft uw kind extra aandacht nodig bij één of meerdere vakken? Geen probleem! Na vijf jaar voor de klas te hebben gestaan begrijp ik heel goed dat veel kinderen meer baat hebben bij één-op-één lessen. Hierin kan nou eenmail gerichter aandacht gegeven worden. Door mijn ervaring voor de klas weet ik welke leerdoelen er per leerjaar gesteld zijn. Ik kan doelgericht met uw zoon of dochter aan de slag, zodat hij of zij weer met meer zelfvertrouwen met de les mee kan doen. Ik geef bijles en cito-training in rekenen, (begrijpend) lezen, spelling, Nederlandse taal & woordenschat. Tijdens mijn online lessen gebruik ik het scherm als een digibord. Op die manier kan ik de les visueel ondersteunen. Daarnaast gebruik ik zelf ook materialen, zeker bij het jonge kind, om de les betekenisvol en ook leuk te maken. De computer biedt hier waanzinnig veel mogelijkheden voor. Ik ben bekend met veel verschillende methodes, dus als ik weet met welke methodes uw kind werkt dan kan ik gericht aandacht geven (bijvoorbeeld Rekenrijk voor rekenen of Staal voor spelling).

  Mildred
  Nederlands voor de basisschool groep 3, 4, 5 ,6 en 7.
  Mijn lessen gaan over lezen, schrijven en begrijpen van de Nederlandse taal. Voor peuters en kleuters lees ik een boek voor. Kinderen van groep 3 en hoger leer ik schrijven, door het geven van zinnen die ze vervolgens overschrijven. Je leert de spelling van woorden. Je leert lidwoorden, zelfstandige naamwoorden, enkelvoud en meervoud, verkleinwoorden, enz. Je krijgt veel oefeningen. Ook oefeningen in woordkennis en betekenis. Afhankelijk van je vraag wat je wil leren gaan we aan de slag. Ik ben een rustig en geduldig mens. Mijn achtergrond is docent, mentor en coach in ontwikkelingspsychologie dit betekent de ontwikkeling van kinderen en volwassenen op lichamelijk, verstandelijk/(cognitief),sociaal en emotioneel gebied. Verder ben ik tutor Nederlandse taal voor expats.

  Anaïs
  Leerrijke en leuke bijles voor de mooie Nederlandse taal
  Ik hou er van om leerlingen die nog naar school gaan te helpen met huiswerk, met het beter kunnen volgen van de les en met extra leuke oefeningen om zo de leerstof nog beter te kunnen begrijpen. Ik geef evaluaties, verbeteringen, rapporten en beloningen zodat er echt iets bijgeleerd kan worden en elke leerling op zijn of haar eigen niveau toch de les in de klas kan volgen.

  Laure
  Hulp bij het proeflezen van geheugen en TFE - Spelling, grammatica en syntaxis
  Hallo, Ik ben afgestudeerd aan een Master in Socio-Culturele Communicatie aan IHECS (Instituut voor Hogere Studies in Sociale Communicatie). Ik bied proeflezen aan van proefschriften of TFE in het hoger onderwijs als voor retorica. Ik zal voornamelijk spelling, grammatica en syntaxis nalezen. Je hoeft me alleen je bestand in Word te sturen en ik zal mijn aantekeningen achterlaten in opmerkingen. Als u er de voorkeur aan geeft dat ik u persoonlijk uitleg over de correcties, kan ik bij mij thuis komen (regio Thuin / Charleroi). Voor meer informatie, aarzel niet om mij te contacteren! :-) In de tussentijd, moed als je er doorheen gaat! (Ik ben flexibel in de tijdvakken, dus aarzel niet om andere uren aan te bieden dan degene die ik heb geregistreerd.)

  Alexandra
  Bijles Spaans voor kinderen: boeiende lessen voor jonge leerlingen
  Overzicht: Spaans leren kan leuk en spannend zijn voor kinderen! Als bijlesdocent Spaans voor kinderen bied ik boeiende en interactieve lessen die kinderen helpen hun taalvaardigheid op te bouwen terwijl ze plezier hebben. Beschrijving: In deze één-op-één begeleidingssessies zullen we verschillende technieken gebruiken om het leren van Spaans leuk en boeiend te maken voor uw kind. Onze lessen worden afgestemd op de leeftijd, interesses en leerstijl van uw kind. We behandelen onderwerpen zoals de basiswoordenschat van het Spaans, algemene Spaanse uitdrukkingen en basisgrammatica. Door middel van spelletjes, liedjes, verhalen en andere interactieve activiteiten leert uw kind Spaans op een leuke en gedenkwaardige manier. Ik zal uw kind voorzien van een verscheidenheid aan materialen, waaronder kinderboeken, liedjes en video's, om het leren te ondersteunen. We oefenen ook het spreken, luisteren, lezen en schrijven in het Spaans. Met mijn begeleiding en ondersteuning zal uw kind zijn zelfvertrouwen en vaardigheid in het Spaans ontwikkelen. Ze leren effectief communiceren in het Spaans en krijgen een diepere waardering voor de Spaanssprekende wereld. Of uw kind nu net begint met zijn Spaanse taalreis of zijn bestaande vaardigheden wil verbeteren, mijn doel is om Spaans leren leuk en lonend te maken. Laten we beginnen!

  Marianne
  Lezen en spellen voor (dyslectische) basisschoolleerlingen
  Je leert hoe je de spellingregels van de Nederlandse taal moet gebruiken. En/ of je leert beter te lezen en te begrijpen wat je leest. Dat oefenen we op een gestructureerde, betekenisvolle en prettige manier, afgewisseld met taalspelletjes.

  Bianca
  Online rekenen, taal, spelling van een ervaren basisschool juf.
  Heei, hoi, hallo. Mijn naam is Bianca, ik ben 35 jaar en heb de afgelopen 10 jaar voor de klas gestaan als basisschool juf. Ik heb een onderwijsbevoegdheid en kan op een interactieve, actieve en super leuke manier online bijles geven. 🧑‍🏫 Ik geef les aan kinderen van groep 2 tot groep 8 met afwisselende werkvormen zodat de les niet saai wordt. 🎉 De les wordt geheel aangepast aan de persoonlijke leerdoelen. Ik heb ook ervaring met autisme, dyslexie, dyscalculie, adhd, add en Nederlands als tweede taal. Ben je enthousiast geworden? Ik heb heel veel zin in je te helpen. Hopelijk tot ziens. Zonnige ☀️groetjes, Bianca 🦄

  Saama
  Engels les, huiswerk, spelling, grammatica, toets.
  Engels is een taal dat iedereen spreekt, iedereen gebruikt het om met elkaar te communiceren. Daarom heb ik besloten om Engels bijles te geven zodat ik iedereen kan helpen met gebruik van mijn Junior Cambridge Diploma. Ik kan jou met spelling, taal en grammatica helpen en ik heb veel geduld dus wij kunnen lekker doorgaan totdat jij de stof snapt. Ik kan jou met huiswerk helpen en ook leren voor een toets.

  Aurélie
  Spelling les op niveau van de lagere school via een online platform
  Ik zou deze les starten aan de hand van een spellingstest. Voor deze les heb ik ook een kruiswoordraadsel gemaakt, waarbij de betekenis van de woorden duidelijker wordt. Hierna herhalen we de spellingstest en de woordjes die dan nog fout zijn, herhalen we opnieuw. Op het einde van de les doen we nog een klein testje over de betekenissen van de woorden en dan is uw zoon of dochter helemaal verbereid voor de test.

  Janahan
  Nederlands op lagere niveau 1 op 1 les op een geleidelijke manier voor de leerling.
  Ik zorg ervoor dat we van a tot z alles hebben afgerond in de les. Zodat de leerlingen de kneepjes van het vak leren op een geleidelijke manier. En ik zorg ervoor dat de leerling alle aandacht krijgt en dat doe ik dmv te luisteren naar zijn of haar problemen en daarop de aandacht te vestigen en de puntjes op de i te zetten. Bijvoorbeeld als een leerling moeite heeft met woordenschat dat we daarop eerst de focus leggen en daarna doorgaan naar het volgende onderdeel.

  Frederique
  Privélessen Frans - alle niveaus volwassenen-kinderen
  Franse lessen beschikbaar voor elke Franse taalbehoefte. Leer op een leuke manier zodat je de geheimen van de Franse taal leert kennen. Of u nu een kind, een student of een werknemer bent, de cursus wordt aangepast aan uw behoeften en uw leerdoelen.

  Eva
  Ervaren orthopedagoog geeft Nederlands bijles voor basisonderwijs & voortgezet onderwijs (t/m klas 3)
  Als ervaren orthopedagoog / remedial teacher bied ik bijlessen Nederlands (Taal / Grammatica / Begrijpend Lezen / Spelling) aan. In de bijlessen zullen we stap voor stap oefenen met de stof. Ook is het mogelijk om een stukje huiswerk begeleid te oefenen. Ervaren orthopedagoge / dyslexiebehandelaar. Ervaring met bijlessen groep 5 t/m klas 3 (mavo/havo/vwo/gymnasium) voor de vakken Begrijpend Lezen, Spelling, Rekenen, Frans, Engels, Nederlands, Wiskunde. Werkzaam als orthopedagoog - dyslexiebehandelaar. 1 op 1 begeleiding, gespecialiseerd in speciale onderwijsbehoeften (ASS, AD(H)D, dyslexie, dyscalculie, faalangst, problemen met executieve functies).

  Anju Rakeshh
  Academisch Engels, Creatief schrijven, Taal en lezen
  Engels leren is gemakkelijk en leuk. Ik kan je helpen je academische cijfers te verbeteren door te helpen met lezen, schrijven en taal. U kunt uw spreken in het openbaar, spelling, essayschrijven en creatief schrijven op een eenvoudige en interessante manier verbeteren. Verwijder de podiumangst, bouw het zelfvertrouwen op en verbeter de uitspraak. Leer spelling op basis van klank.

  Annet
  basisvakken van de basisschool, bewegingsonderwijs
  Ik ben opgeleid en werkzaam als leerkracht op de basisschool. en ik ben bekend met alle basis-leervakken en kan u daarmee goed helpen. De basis-leervakken zijn: Rekenen, taal, spelling, woordenschat, nieuwsbegrip, topografie, geschiedenis en aardrijkskunde. In mijn lessen bespreken we waar je tegen aanloopt en naar aanleiding daarvan maak ik een duidelijk plan van aanpak. Ik ben in het bezit van ontzettend veel leer en hulpmateriaal voor bovenstaande vakken.