FavouritesMarkeer als favoriet
FavouritesMarkeer als favoriet
FavouritesMarkeer als favoriet
van20.00EUR/ u

Leer in 10 weken blindtypen met 10 vingers bij Gewoon Saskia

Bij Gewoon Saskia kun je blind met 10 vingers leren typen in 10 weken. Vanaf september 2019 beginnen de cursussen weer in Culemborg e.o.

Sinds 2012 verzorgt Gewoon Saskia typecursussen in de regio Culemborg en omgeving. De cursus is optimaal afgestemd om kinderen en volwassenen te leren blindtypen.

Blind met 10 vingers kunnen typen heeft veel voordelen. Het kost minder tijd als je niet naar je toetsenbord hoeft te kijken. Als je je aantekeningen voor studie of werk snel kan typen, hou je meer tijd over voor andere leuke dingen!
Ook kan je je aandacht beter bij de tekst houden. Met 10 vingers typen gaat zo automatisch, dat je ook beter begrijpt wat je typt.

Extra informatie

Leer blindtypen in maar 15 minuten per dag, na 10 weken heb je deze nieuwe vaardigheid onder de knie!

Locatie

Op een locatie gekozen door de leraar : Graanmolenweg, 4105 XD Culemborg, Nederland

|
Use ⊞+wheel to zoom!
+

Algemene info

Vaardigheden:

Leeftijd:

Kinderen (7-12 jaar oud)
Tieners (13-17 jaar oud)
Volwassenen (18-64 jaar oud)
Senioren (65+ jaar oud)

Niveau van de leerling:

Beginner

Duur:

60 minuten

De les wordt gegeven in:

Nederlands

Over

Mijn naam is Saskia, 43 jaar, woon in Culemborg met mijn liefde, Martin, en zoon, Gijs, 16 jaar.

Blind typen is leuk, vooral als je het snel kunt. Daar ben ik inmiddels achter. Had ik maar, toen ik jonger was, een typecursus gevolgd, dacht ik wel eens, nu ik regelmatig lange teksten zit te tikken voor mijn werk.

Mijn zoon zat al jong graag achter de computer. Hij speelde spelletjes, luisterde naar muziek, maar ook voor school werkte hij graag op de laptop. Als hij dan veel moest typen, haakte hij eigenlijk liever af... "Dat duurt veel te lang, mam, voordat ik heb geschreven wat ik wil schrijven. Laat maar...!", hoor ik hem nog zeggen.

Dat maakte dat ik mij heb verdiept in het volgen van typelessen voor kinderen en volwassenen. Snel leren typen, blind leren typen... maar dan wel spelenderwijs.

En zo is Gewoon Saskia ontstaan... Gijs vroeg me: "Mam, wat ga je dan nu precies doen? Word je nu juf?" "Nee, jongen, geen juf, ik ben en blijf gewoon
Saskia..."

Stel een vraag

Stuur een bericht waarin je je wensen uitlegt, waarna Saskia snel zal reageren:
Hoe meer details, des te beter.
Bijv. "Hallo, wanneer ben je beschikbaar voor een les?"

Beschikbaarheid typische week

MaDiWoeDoVrijZatZo
7              
8              
9  Maandag om 9:00  Dinsdag om 9:00          
10  Maandag om 10:00  Dinsdag om 10:00          
11              
12              
13              
14              
15  Maandag om 15:00  Dinsdag om 15:00  Woensdag om 15:00        
16  Maandag om 16:00  Dinsdag om 16:00  Woensdag om 16:00        
17              
18              
19              
20              
21              
22              
23              
van 20€Bij de leraar thuis

Good-fit Leraar Garantie


Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

Online reputatie

  • Leraar sinds mei 2019

Beschikbaarheid typische week

MaDiWoeDoVrijZatZo
7              
8              
9  Maandag om 9:00  Dinsdag om 9:00          
10  Maandag om 10:00  Dinsdag om 10:00          
11              
12              
13              
14              
15  Maandag om 15:00  Dinsdag om 15:00  Woensdag om 15:00        
16  Maandag om 16:00  Dinsdag om 16:00  Woensdag om 16:00        
17              
18              
19              
20              
21              
22              
23              
van 20€Bij de leraar thuis

Good-fit Leraar Garantie


Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

Deel deze pagina

   LinkedIn   

Mahmood
Basiskennis IT en computer / Basiscursus computer
Technologie gaat in hoog tempo vooruit en we vertrouwen steeds meer op computers voor alles, van koken tot het organiseren van onze belastingen. Een goed begrip van de basis van de computer is tegenwoordig verplicht. Het doel van deze cursus is om je een solide basis te geven op basis van IT- en computerkennis. Als je eenmaal deze basisbegrippen hebt begrepen, zul je een duidelijk beeld hebben van hoe je je toekomstige kennis van een vaardigheid met computers en internet kunt opbouwen. CURSUS-OUTLINES: LERENDE COMPUTER - Introductie en doelstellingen - Wat is Computer? - Onderdelen van het computersysteem - Concept van hardware en software - Concept van computergebruik, gegevens en informatie - Toepassingen van IECT - Breng computer tot leven BEDIENINGSCOMPUTER MET GEBRUIKSAANWIJZING VAN HET GUI-GEBASEERDE BEDIENINGSSYSTEEM - Introductie en doelstellingen - Basisprincipes van het besturingssysteem - De gebruikersinterface - Besturingssysteem eenvoudige instelling - Bestand- en directorybeheer WOORDVERWERKING BEGRIJPEN - Introductie en doelstellingen - Basisbeginselen van de verwerking van Word - Openen en sluiten van documenten - Creëren en manipuleren van tekst - Opmaak van de tekst - Tabelmanipulatie SPREADBLAD GEBRUIKEN - Introductie en doelstellingen - Elementen van elektronische spreadsheet - Manipulatie van cellen - Formules en functie INTRODUCTIE VOOR INTERNET, WWW EN WEB BROWSERS - Introductie en doelstellingen - Basis van computernetwerken - Internet - World Wide Web (WWW) - Web Browsing-software - Zoekmachines - Inzicht in URL - Surfen op het internet COMMUNICATIE EN SAMENWERKING - Introductie en doelstellingen - Basis van e-mail - Gebruik van e-mails - Document samenwerking - Instant Messaging en samenwerking KLEINE PRESENTATIES MAKEN - Introductie en doelstellingen - Basis van het maken van kleine presentaties - Creëren van presentatie - Voorbereiding van dia's - Presentatie van dia's - Diashow FINANCIËLE LITERAAT VOOR BANKINGREGELING EN TOEPASSINGEN - Introductie en doelstellingen - Waarom zijn besparingen nodig? - Nadelen om contant geld thuis te houden - Waarom is Bank nodig? - Bankproducten - Bankdiensten leveren - Verschillende regelingen - Bank op uw mobiel - Verzekering

Clarice
Privélessen in informatica (python, html, css)
Masterstudent (Business Analyst) en afgestudeerd aan een Bachelor in Handelsingenieur, geef ik cursussen in computerwetenschappen (python, html en css) voor meerdere jaren. De logica van deze talen kan in het begin misschien wat obscuur lijken, maar met de juiste aanpak kun je snel leren om veel interessante dingen te doen!