FavouritesMarkeer als favoriet
Betrouwbare leraar
FavouritesMarkeer als favoriet
van21.00EUR/ u

CV voorbereiding en coaching

Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
Met een goede ervaring op administratief gebied, geef ik persoonlijke coaching (CV, sollicitatiegesprek, stressmanagement)
Nadat ik als boekhouder afstudeerde, werkte ik in verschillende sectoren en dit stelde me in staat om mijn vaardigheden te ontwikkelen. Vandaag zou ik mezelf nuttig willen maken en je willen helpen in je professionele of persoonlijke carrière.
Ik ben tot uw beschikking als u ooit vragen heeft, aarzel dan niet om mij een bericht te sturen voor een eerste contact.

Extra informatie

Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
Vóór onze eerste afspraak zal ik u vragen mij zoveel mogelijk informatie te geven zodat ik de beste coaching kan voorbereiden en ook om onnodig tijdverlies te voorkomen.
Na het analyseren van uw verzoek, zal ik mijn methodologie aanpassen en zullen we tijdens onze vergadering productiever zijn.

Locatie

Op een locatie gekozen door de leraar : Rue de la Limite, 1210 Saint-Josse-ten-Noode, Belgique

Use ⊞+wheel to zoom!
+

Algemene info

Vaardigheden:

Leeftijd:

Kinderen (7-12 jaar oud)
Tieners (13-17 jaar oud)
Volwassenen (18-64 jaar oud)
Senioren (65+ jaar oud)

Niveau van de leerling:

Gemiddeld
Gevorderden

Duur:

60 minuten

De les wordt gegeven in:

Frans, Nederlands

Over

Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
Door mijn verschillende ervaringen, zal ik u het beste adviseren en u tips en technieken geven om u te onderscheiden van anderen.
Vóór onze vergadering heb ik een maximum aan informatie nodig zodat ik u tijdens onze eerste vergadering kan helpen.
Ik ga ervan uit dat succes is gebaseerd op een goede voorbereiding.
Maak je geen zorgen en bereid vooral al je vragen voor op de afspraak die het meest de moeite waard en productief is.

Opleiding

Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
Accounting Assistant Diploma - Financieel management - Marketing - Communicatie
Nederlandse certificaten van deze organisaties LSI-CVO-Lethas
Ethiek training Tolken

Leservaring

Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
2 jaar als administratief medewerker in de publieke sector
7 maanden als administratief en boekhoudkundig medewerker in de particuliere sector
Aide-comptable biedt mijn hulp bij het begrijpen van het bedrijfsbeheersysteem en de financiële interpretatie van de gegevens van de boekhouddocumenten. Mijn doel is om je voortgang te zien en vooral om het materiaal te assimileren en dat je slaagt.

Stel een vraag

Stuur een bericht waarin je je wensen uitlegt, waarna Nadia snel zal reageren:
Hoe meer details, des te beter.
Bijv. "Hallo, wanneer ben je beschikbaar voor een les?"

Beschikbaarheid typische week

MaDiWoeDoVrijZatZo
7              
8              
9              
10              
11              
12              
13              
14              
15              
16              
17      Woensdag om 17:00        
18      Woensdag om 18:00        
19              
20              
21              
22              
23              
van 21€Bij de leraar thuis

Good-fit Leraar Garantie


Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

Online reputatie

  • Leraar sinds april 2018
  • Geverifieerd telefoonnummer

Beschikbaarheid typische week

MaDiWoeDoVrijZatZo
7              
8              
9              
10              
11              
12              
13              
14              
15              
16              
17      Woensdag om 17:00        
18      Woensdag om 18:00        
19              
20              
21              
22              
23              
van 21€Bij de leraar thuis

Good-fit Leraar Garantie


Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

Deel deze pagina

   LinkedIn   

Ulrike
Leer / groeien in het Nederlands voor jong en oud!
Ik ben een student van 21 jaar bezig met een MA in talen en literatuur: Duits, Teaching Focus (AESS). In juni 2017 kreeg ik mijn diploma AESI (lager secundair leraar - Nederlands en Engels). Ik ben Nederlands, maar spreekt perfect Frans. Geven is natuurlijk niet iets nieuws voor mij en ik ben dol op de voortgang van mijn studenten in de tijd te zien. Ook heb ik vroeger in contact met kinderen, omdat ik ook doen babysittings. uw kind heeft behoefte aan een boost? U kunt altijd contact met mij op! Ik geef tijdens de Nederlandse kleine en grote, op te geven hun steun talen, helpen met hun huiswerk, quizzen of examens.

Elien
Prive-lessen voor middelbare scholieren in het Nederlands (wiskunde, bio, natuurkunde, scheikunde, nederlands, informatica, aardrijkskunde)
Je zit op de middelbare school en je hebt problemen met sommige cursussen? Heb je een zoon of dochter die wat meer uitleg nodig heeft? Neem in dit geval contact met mij op! Ik ben een student fysiotherapie aan de Vrije Universiteit Brussel en heb veel ervaring met het helpen en volgen van tieners. Een goed begrip van de student is essentieel. Als vloeiend en spontaan persoon hoop ik niet alleen te helpen slagen, maar ook het onderwerp te laten begrijpen!

Shervin Labani
Engels, Frans, Nederlands, Geschiedenis, Filosofie / Moraal, Wiskunde,
Ik ben gespecialiseerd in het onderwijzen van de Franse taal, zowel in grammatica of literatuur, als in Engels en Nederlands en Perzisch. Ik geef ook les in journalistiek, schrijven, marketing, media en communicatie. De communicatievelden maken ook deel uit van mijn kennis: adverteren en creëren van een reclamecampagne, marketing, alle marketingmix, journalistiek, schrijven, mediastudies, evenementen, enz. Ik kan studenten helpen in geschiedenis, moraliteit en religie of elke cursus met filosofische en historische concepten. In plaats van gewoon les te geven, probeer ik altijd het verlangen om te leren te onderwijzen.

Arthuro
Ik ben een leraar wiskunde, natuurkunde en Nederlands, ik heb gewerkt voor het Vlaams ministerie van Onderwijs (net onder de minister van Onderwijs, mevrouw Crevi
Inheemse Nederlandstalige spreker die ervaring heeft met het lesgeven van nieuwkomers (vluchtelingen in het centrale Belgische vluchtelingencentrum (Fedasil), ook met spelen, lesgeven voor kinderen met een migratieachtergrond. Ik heb een goede ervaring in het creëren van cursussen, de student betrokken en meegaand houden in mijn Bureau in het centrum van Brussel, in de buurt van de Louizalaan. Ik heb gewerkt voor het Vlaams Ministerie van Onderwijs (net onder de minister van Onderwijs, mevrouw Crevits. Ik werkte bij de Raad van State).

Suzanna
leer Nederlands, Engels en Frans
Ik ben een student in regendat, wat betekent dat ik leer een taalleraar te worden. De cursussen zijn aangepast aan het niveau van de student.

Oumaima
Nederlands, Engels en Frans
Student die Germaanse talen regelt (momenteel in het tweede jaar)

Jason
Natuurkunde, Frans en Nederlands
Hallo allemaal, Mijn naam is Jason, ik ben een student om hoogleraar natuurkunde en Frans te worden. Ik ben perfect tweetalig (Fr-Nld). Ik weet hoe ik in Brussel moet zijn. Aarzel niet om contact met mij op te nemen!

Shana
Taal leren met plezier! (Engels, Nederlands)
Student in de sociologie aan de ULB en drietalig, ik vond het altijd leuk om talen te leren en mijn taalkundige en culturele nieuwsgierigheid te bevredigen. Voor mij is het leren van een taal niet alleen een kwestie van grammatica en vervoeging, maar ook van cultuur, vertrouwdmaking, ontdekking! Daarnaast heb ik er altijd van genoten mijn vrienden en geliefden te helpen wanneer ze taalproblemen hebben. Succes is vooral een beslissing en persoonlijke motivatie. Ik wil de student helpen te leren zonder te walgen of te overladen, met een persoonlijke benadering.

Miguel
Privécursus Nederlands of voorbereiding op het behalen van examens
Nederlands is een West-Germaanse taal, afgeleid van de Lage Duitse dialecten zoals het Nederlands. Deze cursus is bedoeld om de student van het Frans secundair onderwijs te helpen. Het niveau en het materiaal is daarom aangepast en gelijkwaardig aan dit niveau. Ik streef ernaar de student te helpen zijn taalvaardigheid in het Nederlands te verbeteren: aanvullende uitleg (grammatica, zinconstructie), ondersteuning voor huiswerk en vragen. Deze cursus is ook bedoeld voor diegenen die deze taal willen leren voor persoonlijke en / of professionele redenen.

Mathilde
Speciale taalcursus (Frans, Nederlands, Engels)
Deze cursus is bedoeld om studenten met problemen in de Franse, Nederlandse en Engelse taal te helpen. Dit is een geïndividualiseerde en constructieve benadering, die het (de) aanwezige probleem (ken) identificeert en een methodologie ontwikkelt die specifiek is voor de behoeften en interesses van de student. De eerste cursus is er vooral op gericht om de te bevoorrechten gebieden te targeten.

Arnaud
Nederlands
Ik ben een student van 19 jaar oud. Ik zit in het eerste (binnenkort 2e) jaar journalistiek in het Nederlands in het centrum van Brussel en kan met het openbaar vervoer door heel Brussel reizen.

Caroline
Master in het Frans - basis van het Nederlands - wiskunde
Ik kan helpen bij elk onderwerp dat op de middelbare school en eerstejaarsuniversiteit wordt gezien op het gebied van informatie en communicatie (voor de cursussen die daar worden gegeven). Mijn favoriete velden zijn Frans, wiskunde en Nederlands. Ik kan net zo goed een cursus Franse literatuur geven als beheersing van de taal.

Clara
Privélessen in het Nederlands
Ik ben een student in het eerste jaar van communicatie in het Nederlands. Ik bied Nederlandse lessen aan voor Franstalige basis- en secundaire studenten die problemen hebben met deze taal. Mondeling, geschreven, gelezen en begrepen zitten in mijn vaardigheden.

Camille
Franse privéles
Als student BA1 aan de ULB, bied ik mijn diensten aan middelbare en primaire studenten aan in verschillende cursussen, waaronder Frans, moderne talen, Latijn, geschiedenis, aardrijkskunde en basiswetenschappen / wiskunde.

Caroline
Nederlands voor anderstaligen en moedertaalsprekers
Nederlands voor anderstaligen: alle niveaus Grammatica - spelling - uitspraak - conversatie - schrijven - voorbereiding op de ITNA Ik maak mijn eigen materiaal op maat van de cursist. Nederlands voor moedertaalsprekers: spelling - lezersgericht schrijven Indien gewenst is het volgende mogelijk: correctie en revisie, nalezen van papers en thesissen, vertalingen uit het Engels / Spaans