Deze feestperiode, geef als geschenk een verrijkende leerervaring!

Privélessen voor Portugees voor volwassenen in Nederland

Vind je perfecte portugees voor volwassenen leraar in Nederland.
Leer portugees voor volwassenen met onze leraren bij u thuis of bij de leraar.

2 portugees voor volwassenen leraren in Nederland

0 leraren in mijn favorieten
+
Nederland
Portugees voor volwassenen
(2 recensies)
Marcelo - Rotterdam21€
Betrouwbare leraar: Oi Tudo bem? Mijn naam is Marcelo en ik kom uit São Paulo. Ik woon in Den Haag en doceer Portugees in Den Haag, Rotterdam-Centrum en Amsterdam. Als ervaren docent Portugees en Portugees, Portugees en Business Culture Training, werkzaam bij twee bekende taalinstituten en met meer dan 18 jaar onderwijservaring op basis van een Masters Degree of Literature, wil ik mijn activiteiten uitbreiden vanwege een toegenomen vraag naar betaalbare lessen Portugees. Groeps- en privélessen bestaan ​​uit 10 lessen van 1,5 intensieve uren (15 uur) en een extra (!) Les live in een prachtig nieuw Braziliaans restaurant. nieuw: ik breng je in direct contact met andere enthousiaste studenten van mij die andere leraren voor mij hadden en ben erg blij met mijn effectieve manier van lesgeven en bood me aan om dit met anderen te delen. Dus dit zijn echte verwijzingen !! Privélessen kunnen ook per les worden gereserveerd. Alleen groepen hebben een vast schema. Ik heb een kleine groep voor het Portugees (beginners A-1), die maandag 19 november zal beginnen, dus als je nog steeds mee wilt doen, laat het me weten. De groep is lager dan de vermelde privé-lesprijs. De lessen zijn 's avonds. Het is een hele kleine groep, dus dat is goed voor je! Mijn doel is om je de basis te leren (Europees niveau A-1, A-2) of als je gevorderd bent (B-1 en B-2) in een korte periode. met Nederlands of Engels als kanaal voor uitleg van de grammatica. Ik ken huiswerk toe na elke les en geef periodieke voortgangsrapporten. 'tarefas de casa' (huiswerk) kost je ongeveer 3 tot 4 uur per week. De privé- en groepslessen bestaan ​​uit een gestructureerde uitleg van de grammatica en een deel van de les waarbij de student dit meteen in de praktijk brengt met vloeiendheidspraktijken (korte zinnen). Ik heb een enorme passie voor lesgeven en na 18 jaar voelt het nog steeds als gloednieuw (nog beter met alle ervaring nu ...) zodat studenten dit kunnen voelen. In het Portugees noemen we het paixão (paaisjaung), het is mijn geval gecombineerd met grondige kennis. Probeer het eens, u zult veel sneller Portugees leren dan u had verwacht. Abraços (vriendelijke groeten) Marcelo.
Portugees voor volwassenen
Resultaten aan het tonen 1 - 2 van 21 - 2 van 2

Onze leerlingen in Nederland beoordelen hun Portugees voor volwassenen leraar.

Om de kwaliteit van onze Portugees voor volwassenen leraren te kunnen garanderen, vragen we onze leerlingen in Nederland om ze te beoordelen.
Uitsluitend de beoordelingen van leerlingen worden weergegeven en zij zijn gegarandeerd door Apprentus. Gewaardeerd 4.7 van 5 op basis van 3 beoordelingen.

Learn Portuguese in 10 weeks - private or group lessons -- professional with teaching degree - intensive course of 15 hours (Rotterdam)
Marcelo
Marcelo is een hele prettige docent met liefde voor de Portugese taal en het vak van docent. Hij geeft goed gestructureerd les en kan snel inschatten wat voor niveau iemand heeft en op welke manier je het meest effectief leert. Absolute aanbeveling!
Beoordeling door SUSANNE
Aprenda Português Brasileiro - Brazilian Portuguese with native teacher (Rotterdam)
Giovanna
Giovanna is a great teacher - competent, fun & patient. Highly recommended!
Beoordeling door DAVID

Portugees voor volwassenen in nabij gelegen steden

Privé lessen in portugees voor volwassenen in andere landen