Pepijn
Ik ben een componist en geef compositie en muziektheorie. Of je nu helemaal nieuw bent in de concepten van de muziektheorie of al een aantal lessen hebt gehad, ik weet zeker dat we de lessen nuttig en interessant kunnen maken. Ik richt me vooral op klassieke muziek van Bach tot moderne muziek uit de 20e eeuw. Als je geïnteresseerd bent om te leren componeren, of je bent al begonnen met componeren en wil je feedback over je werk, dan kan ik je ook helpen! Ik heb jarenlange ervaring in compositie in verschillende stijlen. Het is belangrijk dat je je eigen stijl kunt ontwikkelen zonder dat ik je in een bepaalde richting probeer te duwen. Ik zal kritiek en advies geven over het geluid van je muziek. Als je interesse hebt, kan ik gratis een just-to-know-know-sessie regelen!

Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen recensies voor deze leraar. Volg een les bij deze leraar en help haar of zijn profiel te verbeteren door een eerste beoordeling te plaatsen!

Good-fit Leraar Garantie

Onze garantie waardoor je zonder zorgen de leraar vindt die bij je past.

Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus je een andere leraar zoeken of je eerste les terugbetalen.

Online reputatie

  • Leraar sinds mei 2018
  • Geverifieerd telefoonnummer