Privélessen voor Nederlands in Bleiswijk

Vind je perfecte nederlands leraar in Bleiswijk.
Leer nederlands met onze leraren bij u thuis of bij de leraar.

6 nederlands leraren in Bleiswijk

Bij de leraar? Thuis? Online lessen?
Thuis of bij de leraar
Bij de leraar
Thuis
Online via webcam
Leeftijd
Peuters (0-3 jaar oud)
Kleuters (4-6 jaar oud)
Kinderen (7-12 jaar oud)
Tieners (13-17 jaar oud)
Volwassenen (18-64 jaar oud)
Senioren (65+ jaar oud)
Prijs per les:0€
100€
100+€
100+€
0 leraren in mijn favorieten
Bleiswijk
Nederlands
Hier enkele andere suggesties die je kunnen helpen om de juiste activiteit te vinden:
Oi Tudo bem? Mijn naam is Marcelo Guimaraes en ik kom uit São Paulo. Ik woon in Den Haag, waar ik Portugees les geef. Als een zeer ervaren docent Braziliaans Portugees, werkzaam voor twee bekende taalinstituten en met 17 jaar onderwijservaring, heb ik nog een aantal vrije plaatsen in een groep beginners niveau A-1 vanaf 12 september in het centrum van Rotterdam, in een gezellige klas. Deze speciale groep die ik zelf organiseer omdat ik mijn activiteiten wil vertakken, zodat je een eersteklas training krijgt tegen een zeer aantrekkelijk tarief. De groep bedraagt ​​€ 10,00 per uur (€ 180,00 voor een volledige cursus) inclusief een studieboek (waarde van € 35,00). Mijn doel is om een ​​kleine groep cursisten de basis (A-1) van onze mooie taal bij te brengen, met Engels of Nederlands als kanaal voor uitleg van de grammatica. De cursus bestaat uit 9 lessen van 2 uur (18 uur) met een kleine groep van 6 cursisten, dus het is vrij intensief. De 18 uur lessen zijn voldoende om het volgende niveau (A-2) te bereiken. Ik ken huiswerk toe na elke les en geef periodieke voortgangsrapporten. De lessen zijn eenmaal per week op een vaste avond, van 19.00 tot 21.00 uur. Dit kan op woensdag of donderdag zijn. Het is de bedoeling om te beginnen op woensdag 12.09 of donderdag 13.09.18 De groepscursus bestaat uit een aantrekkelijke gestructureerde uitleg van de grammatica en een deel van de les waarin ze dit onmiddellijk in de praktijk brengen. Al na twee lessen worden de studenten uitgedaagd om in de tegenwoordige tijd op vragen (Q & A) in het Portugees te reageren. Ik heb een enorme passie om les te geven, en in 17 jaar voelt het nog steeds als gloednieuw (met alle ervaring nu ..) zodat studenten dit kunnen voelen. Probeer het eens, u zult veel sneller Portugees leren dan u had verwacht. Abraços (vriendelijke groeten) Marcelo
Zakelijke vaardigheden · Portugees · Portugees voor volwassenen
Communicatievaardigheden · Engels voor volwassenen · Engels
Resultaten aan het tonen 1 - 6 van 61 - 6 van 6

Onze leerlingen in Bleiswijk beoordelen hun Nederlands leraar.

Om de kwaliteit van onze Nederlands leraren te kunnen garanderen, vragen we onze leerlingen in Bleiswijk om ze te beoordelen.
Uitsluitend de beoordelingen van leerlingen worden weergegeven en zij zijn gegarandeerd door Apprentus. Gewaardeerd 5.0 van 5 op basis van 1 beoordeling.

Aprenda Português Brasileiro - Brazilian Portuguese with native teacher (Rotterdam)
Giovanna
Giovanna is a great teacher - competent, fun & patient. Highly recommended!
Beoordeling door DAVID