Mimi
Betrouwbare leraar
Hallo! Mijn naam is Mimi. Ik ben een native speaker, en ik geef italiaans en engels les. Ik heb een bachelor - Leraar Italiaans en kunstgeschiedenis. Ik ben een ervaren docent die alle moderners methoden gebruikt. Ik vind het belangrijk om de persoonlijke wensen van mijn studenten in acht te nemen bij het opstellen van een lesprogramma. Iedereen leert met een specifiek doel en met behulp van een op maat gemaakt programma is dit doel het beste te bereiken. Zo is het mogelijk om op de Italiaanse grammatica te focussen of juist op de spreekvaardigheid of om alle aspecten (lees-, luister-, spreek- en schrijfvaardigheid) terug te laten komen.

Beoordelingen (13)

Gedurende de afgelopen 3 maanden heeft Mimi me enorm geholpen bij het verbeteren van mijn Italiaanse lees-, spreek- en schrijfvaardigheden. Dankzij haar lesmethoden heb ik snel grote vooruitgang geboekt. Ik beveel haar ten zeerste aan aan iedereen die Italiaans wil leren. Grazie mille!
Leuke eerste kennismaking! Fijn dat Mimi native speaker is waardoor het Italiaans spreken natuurlijker aanvoelt.
Mimi geeft goed en rustig les. Je voelt je op je gemak bij haar.
Mimi helpt mij enorm bij de voorbereiding van mijn IELTS-test en geeft mij een comfortabel gevoel.
Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
Mevrouw Mimi is een zeer goede lerares, ze legt elke keer als ik een vraag heb duidelijk uit en ze concentreert zich op mijn vermogen om mezelf in het Italiaans uit te drukken. Ik zou haar zeker aanbevelen als bijlesdocent.
Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
...

Good-fit Leraar Garantie


Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

Online reputatie

  • Leraar sinds oktober 2018
  • 1 herhaalleerling
  • Geverifieerd telefoonnummer
  • Verbonden met Google
  • Verbonden met Linkedin