Dieudonné
  Betrouwbare leraar
  Betrouwbare leraar
  Ik heb HLO (hoge laboratorium onderzoek) diploma. Momenteel ben ik mijn masterstudie (bio moleculaire wetenschappen) aan het afronden. Ik heb aardig veel ervaring met bijles geven. Als aanpak, bereid ik de leerstof goed voor. Het introductiegesprek met een leerling vind ik ook heel belangrijk. Want daarmee weet je met wat voor leerling je te maken hebt en welke hindernissen hij/zij ondervindt. Met die informatie kan ik vervolgens een gepersonaliseerde bijles geven die past bij de leerling. Ik heb vooral veel ervaring in het bijles geven van biologie en scheikunde. Maar ik kan ook natuurkunde en wiskunde bijles geven. Voorlopig ben ik op de maandagen, dinsdagen, donderdagen, zaterdagen en zondagen beschikbaar. In overleg, zou het op andere dagen eventueel ook kunnen.

  Beoordelingen (0)

  Er zijn nog geen recensies voor deze leraar. Volg een les bij deze leraar en help haar of zijn profiel te verbeteren door een eerste beoordeling te plaatsen!

  Good-fit Leraar Garantie


  Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

  Online reputatie

  • Leraar sinds december 2020
  • Geverifieerd telefoonnummer
  • Verbonden met Google