Erwin
Betrouwbare leraar
Hallo bassist(e)! Basgitaar is een van de belangrijkste instrumenten in een band, ensemble of orkest: wanneer die stopt is dat direct hoor- en merkbaar. De energie, de lage tonen die als bodem dienen voor alle andere instrumenten, de verbinding die de baslijnen brengen tussen ritme, melodie en harmonie. Onmisbaar! Graag leer ik je in de les de technieken die nodig zijn om goed te spelen en een mooi en lekker geluid te produceren. Daarnaast kijken we naar de dingen die belangrijk zijn naast techniek: het goed kunnen bespelen van je instrument. Een goed gehoor, inzicht in harmonie, begrijpen wat akkoorden zijn en wat jij daarmee kan en moet. Leren samenspelen in een band is ook een belangrijk aspect van een goede bassist zijn: ook hiervoor is ruime aandacht in de les - als jij dat graag wilt leren. Aan de hand van jouw muzieksmaak maken we samen een leerplan - afgestemd op jouw niveau, tijd en behoefte - waarin bovenstaande onderwerpen een plek krijgen. Er is altijd ruimte voor eigen inbreng, wensen en vragen. Voor een proefles kun je eventueel een instrument van mij gebruiken. Voor de aanschaf van een eigen instrument en toebehoren geef ik je graag uitgebreid advies. In 2006 studeerde ik af aan het Utrechts Conservatorium en haalde ik mijn lesbevoegdheid, maar ik gaf al enkele jaren daarvoor les. Intussen heb ik bijna 20 jaar ervaring met lesgeven: basgitaar en band coaching op muziekscholen en in mijn zelfstandige praktijk.

Beoordelingen (1)

Echt een aardige leraar, helpt je alles duidelijk te begrijpen en geeft altijd tips wat je kunt verbeteren. Zou aanraden

Good-fit Leraar Garantie


Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

Online reputatie

  • Leraar sinds oktober 2021
  • 1 herhaalleerling
  • Geverifieerd telefoonnummer