Wordt vandaag nog leraar!

Bijles, taal, muziek, uitvoerende kunsten...
Apprentus brengt leraren, professoren en vak experts samen met leerlingen voor lessen, zelfs online.
Meld je nu aan, het is gratis!

We zoeken naar leraren in uw regio:

Publiceer je les op Apprentus, de grootste online marktplaats die leerlingen en leraren aan elkaar koppelt. Jouw vaardigheden zullen zichtbaar zijn voor de duizenden leerlingen die onze website iedere dag bezoeken.

Vul je tarief in, je locatie and je beschikbaarheid, in persoon of online en verdien waar je recht op hebt voor jouw kwalificaties en ervaring.

Schrijf je nu in en publiceer jouw les op Apprentus!

Recent geposte privélessen


Shirley
* Privélessen Engels van gekwalificeerde moedertaalspreker *
Ik ben een gekwalificeerde leraar voor het doceren van Cambridge English (CELTA) aan sprekers van andere talen. Als je extra collegegeld nodig hebt voor de Engelse taalvaardigheid: lezen, luisteren, spreken of schrijven, ben ik bereid om te helpen. Als je problemen hebt met de Engelse grammatica, ben ik ook beschikbaar om te helpen. Geef vooraf aan wat u nodig heeft. Hoogachtend, Shirley

Philip
Met een paar welgemikte slagen leer ik jou in tien lessen drummen!
Ik geef drumles aan beginnende drummers (m/v). Je kan bij mij al terecht vanaf 6 jaar. Ik geef individuele lessen, zodat je op je eigen tempo kunt leren. Je wordt pas een goede drummer als je de basistechniek onder de knie hebt. Vandaar dat techniek oefeningen veel aan bod komen, die we toepassen bij het spelen van echte nummers die jij leuk vind.

Carolien
Frans, Nederlands, Engels, geografie, geschiedenis, integratie in Nederland en de Nederlandse cultuur
Ik ben een ervaren, enthousiaste en geduldige leraar. Sinds 2000 ben ik werkzaam als docent Frans. Sinds 2008 ben ik eigenaar van een instituut dat is gespecialiseerd in het coachen en begeleiden van middelbare scholieren. website: cncoachingenhuiswerkbegeleiding.nl Daarnaast geef ik jonge studenten en volwassenen privé les. Ik woon al 15 jaar in werk en privé in het buitenland en heb ervaring met het assisteren en coachen van expats en hun kinderen tijdens hun educatieve, psychologische en praktische integratieproces in Nederland.

João
Wil je leren pianospelen? Jazz of klassiek? Piano, klavecimbel en klavierlessen!
Ik begon piano te spelen toen ik 8 jaar oud was. Tegen die tijd kon ik al voelen dat ik een professionele muzikant en leraar zou worden. Ik kreeg mijn eerste bachelor in piano in 2007. Toen ik 13 jaar oud was, begon ik klavecimbellessen te krijgen en breidde ik mijn kennis van klassieke en oude muziek uit. In 2012 behaalde ik mijn bachelordiploma in klavecimbel en in 2014 mijn masteropleiding aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag. Momenteel werk ik met mijn ensemble, doceer ik piano en klavecimbel en ben nu bezig met mijn Ph.D. in Performative Arts aan de Universiteit van Leiden Ik hou absoluut van lesgeven en mijn ervaring als muzikant doorgeven aan mijn studenten op beide instrumenten. Ik zie ze graag verbeteren en heb plezier tijdens het spelen. Ik werk met verschillende manieren van lesgeven, afhankelijk van het niveau van de student en de achtergrond van de muziek. Normaal gesproken werk ik met piano-methoden met kinderen van 9 tot 12 jaar oud. Ik kan muziektheorie leren als dat nodig is en als het de behoefte van de student om vooruitgang te boeken verbetert en zijn doelen bereikt, doe ik dat met plezier. Harmonie en een beetje toetsenbordimprovisatie zijn ook van harte welkom in de klas. Mijn specialiteit is klassieke muziek, meer specifiek barokmuziek, hoewel ik begrippen als pop, jazz en improvisatie heb. Omdat ik een achtergrond in sport en personal training heb, ben ik ook gespecialiseerd in het corrigeren van houdingen en het voorkomen of oplossen van pijnproblemen bij het spelen.

Kanika
Leer, dans en heb plezier in de wereld van Bollywood!
Bollywood-dans is de meest voorkomende en leuke vorm van dansen in India. Deze dans is een samensmelting van de verschillende traditionele Indiase klassieke dansen aangepast aan de muziek die momenteel wordt gebruikt in de Hindi filmindustrie. De klas zou op een persoonlijk niveau worden ontwikkeld om de basis van deze dans te leren, te groeien en te bouwen. En niet te vergeten, deze dans gaat over het hebben van plezier terwijl je het ook doet!

Viktoriya
Franse lessen op de locatie van de studenten, via Skype of WhatsApp
Ik onderwijs Frans met behulp van de communicatieve activiteit-benadering. De lessen richten zich op de ontwikkeling van vijf taalvaardigheden: begrip en mondeling begrip (CO), schrijfbegrip (CE), schrijven (EE), spreken (EO) en communicatie (interactie) in overeenstemming met de CECR-richtlijnen. Ik help studenten bij de voorbereiding op DELF / DALF, TEF / TEFàQ. Ik geef les in het Frans met behulp van authentiek documenten, audio- en videomateriaal. Ik hanteer een individuele benadering afhankelijk van de behoeften van mijn student.

Liza
Russische taal en cultuur voor beginners en gevorderden
Mijn naam is Liza Hage en ik ben een professionele en gecertificeerde taaltrainer in de Russische taal. Rusland en de Russische taal zijn mijn grootste passie. Door dat ik zelf geboren en getogen ben in Moskou weet ik hoe het land in elkaar zit en zal u daar alles over vertellen tijdens de lessen. Wil u meer weten over Rusland, de taal en cultuur dan help ik u hierbij op een efficiënte en persoonlijke manier. Tijdens de lessen zal ik u de tools geven om uw kennis in de Russische taal en cultuur te blijven ontwikkelen. Dat zijn informatie bronnen die u na afloop van uw cursus kunt blijven raadplegen om up-to-date te blijven.

Stephan
Verbeter je onderhandelingsvaardigheden met de Harvard-methode
Er wordt weleens gezegd dat alles onderhandelbaar is. Misschien heb je dat vroeg in je leven al ervaren, want toen je ontdekte dat je bedtijd niet in beton gegoten was. De kans is groot dat je onderhandelingsvaardigheden in de tussentijd steeds belangrijker wordt voor je zijn geworden. Ze zijn dan ook essentieel voor iedereen die iets wil bereiken. Ook als professional moet je veel onderhandelen. Het is Unnamed good for the stellen dat in een conflictsituatie moet bemommen tussen cliënten of dat je moet onderhandelen over bepalingen en clausules in een contract. Daarnaast zul je je waarschijnlijk verzadigd voelen met je werkgever over vakantiedagen en andere (secundaire) arbeidsvoorwaarden. Om je voor te bereiden op soorten situaties maken we gebruik van de Harvard-methode. Stapsgewijs doorlopen we deze befaamde methode, that is not zozeer op gericht is om de wederpartij te verslaan maar om waarwin win winsevaties te creëren. Het doel van deze cursus is tweeledig: 1. Je bent in staat om de theorie over onderhandelingsvaardigheden te reproduceren en om die kennis bij te passen aan specifieke casussen ter voorbereiding van de onderhandeling. 2. Je bent in staat om te worden onderhandelen in een professionele omgeving, waarbij je ervoor zorgt dat de tussenliggende technieken en communicatievaardigheden in die context passen. Met andere woorden, we bespreken de theorie en voeren in de praktijk met behulp van casussen die speciaal zijn voor deze cursus zijn ontwikkeld.

Gregory
Wiskunde en Natuurkunde middelbare school (English or Dutch)
Heb je hulp nodig met huiswerk of moet je je voorbereiden op je examens? Ik geef bijles op de middelbare school voor de vakken wiskunde en natuurkunde. Mijn doel is om de leerling te motiveren en een basis te bouwen door de basisbeginselen te begrijpen en van daaruit te bouwen. Zelf ben ik Lucht-en Ruimtevaart student aan de TU Delft, dit betekent dat ik vertrouwd ben met de vakkennis in de wiskunde en de natuurkunde. Mijn aanpak ligt op het beantwoorden van examenvragen zodat hogere cijfers worden behaald.

Saskia
Leer in 10 weken blindtypen met 10 vingers bij Gewoon Saskia
Bij Gewoon Saskia kun je blind met 10 vingers leren typen in 10 weken. Vanaf september 2019 beginnen de cursussen weer in Culemborg e.o. Sinds 2012 verzorgt Gewoon Saskia typecursussen in de regio Culemborg en omgeving. De cursus is optimaal afgestemd om kinderen en volwassenen te leren blindtypen. Blind met 10 vingers kunnen typen heeft veel voordelen. Het kost minder tijd als je niet naar je toetsenbord hoeft te kijken. Als je je aantekeningen voor studie of werk snel kan typen, hou je meer tijd over voor andere leuke dingen! Ook kan je je aandacht beter bij de tekst houden. Met 10 vingers typen gaat zo automatisch, dat je ook beter begrijpt wat je typt.

Sito
Gitaarlessen voor beginners en gevorderden in regio Alkmaar en regio Vlaardingen.
Hoi, mijn naam is Sito en speel zelf 40 jaar gitaar. Zo'n dertig jaar in allerlei bandjes gespeeld en lessen geleerd en gegeven. Ik heb weer ruimte om een klein aantal gemotiveerde mensen gitaarles te geven in een persoonlijke privésfeer. Soms geef ik lessen in Zuid-Holland, en soms in Noord-Holland.

Davide
Privélessen in het Italiaans, van eenvoudig tot geavanceerd
Ik bied Italiaanse privélessen aan, van basis (geen voorkennis) tot gevorderd. Het lesprogramma zal worden gestructureerd volgens de behoeften van de student, volgens een algemene schets en methode die ik volg en die gericht zijn op leren door te doen, zich baserend op lezingen van verschillende soorten teksten (literatuur, tv-shows, muziekliederen enz. ) en gesprek. Ik zal er altijd voor zorgen dat je leerervaring plezierig is en het zo gevarieerd mogelijk maken! De lessen zouden voornamelijk in het Engels zijn, maar kunnen worden aangevuld met (een basis) Nederlands als dat echt nodig is! Ik geef voornamelijk les op mijn locatie in Amsterdam Oud-Zuid; Ik kan ook reizen en we kunnen over de voorwaarden onderhandelen. Aangezien ik vaak naar Den Haag reis, ben ik ook beschikbaar om daar les te geven, alleen op de locatie van de student. Voel je vrij om me te bereiken voor info! OVER MIJ Ik ben een 30-jarige man uit Verona, de stad die bekend staat in de populaire cultuur voor Romeo en Julia. Ik studeerde in 2012 af aan de Universiteit van Verona in Computer Science and Mathematics, terwijl ik momenteel deelneem aan de masteropleiding Artistic Research aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten (KABK) in Den Haag.

Anita
Werken aan en met je stem: geeft je kracht en rust.
Jouw geluid van levensbelang. Eten, aandacht, fysieke knuffels, een verschoning of slaap; als baby weet je dat jouw ouders dat herkennen aan je toon (klinkers). Als je groter wordt en mede-klinkers toevoegt, kan je met je stem woorden maken, en je mening geven, mensen aan je verbinden. Identiteit Verder bepalen stemkleur, je dialect/taal, tempo en woordkeuze jouw identiteit. En een opmerking over jouw stem kan enorme impact op jou hebben voor de rest van je leven. En dan vooral de negatieve, ( positieve schuiven we opzij, negatief koesteren we voor het leven lijkt we). En dat beperkt je in je vrijheid van spreken. Je stem is de uitlaatklep van je ziel. En als je deze niet goed gebruikt, dan ervaar je dat je tegen grenzen aan loopt. Zowel emotioneel als fysiek. Je stem lekker vrij gebruiken is gezond, het heeft alles te maken met de energiebalans in je lijf. Met het gelukshormoon, dat vrijkomt als je muziek hoort en/of zingt, vage klachten en een gespannen gevoel kunnen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Problemen met je stem? Ervaar je vermoeidheid bij praten? Zou je meer ontspannen willen zingen? Durf je het woord niet te nemen, omdat je je stem niet mooi vindt? Je wilt je stem verbeteren, effectiever gebruiken? Je krijgt het niet goed verwoord op belangrijke momenten? Je geeft je team een opdracht.. maar ze doen niet wat jij wilt. Je stem is intrinsieke energie, geeft focus en rust. Leer genieten, of op z’n minst waarderen, van iets wat zo’n essentieel onderdeek van jou is. Werken aan je stem is helend voor je ziel, en het maakt mindful, rustig. De helende kracht van muziek ervaren: Oxytocine Als jij naar muziek luistert en je voelt je blijer worden dan komt dat doordat jouw hersenen Oxytocine aanmaken; het knuffelhormoon. Je wordt actiever en voelt je gelukkiger. Ook neem je makkelijkere en betere beslissingen omdat je rechter en linker hersenhelft beter samenwerken, verbonden zijn. Creativiteit en flow komen hieruit voort. Een heerlijk gevoel.

Ruud
Gitaarles voor beginners en gemiddeld gevorderden.
Hallo leerling, wil je alle popnummers die je voorbij hoort komen leren spelen en er ook nog plezier aan beleven? Wil je leren soleren op alle mogelijke toonsoorten en je eigen muziek ontwikkelen en wil je samen spelen met andere leerlingen zodat jullie elkaar kunnen inspireren om nog beter te worden? Kom dan bij mij les nemen.

Amanda
Vietnamese taal voor (absoluut) beginner / gemiddeld niveau
Ik ben een Vietnamese inwoner, woonde 2 jaar in het Verenigd Koninkrijk en woon nu in Amsterdam, Nederland. Ik ben een universitaire student die mijn bachelordiploma in econometrie doet In deze les leer je verschillende aspecten van het alfabet, de grammatica en de spelling van Vietnames kennen. Ik zal ook spreekoefeningen geven aan het einde van elke les. Deze les is bedoeld voor diegenen onder jullie die geïnteresseerd zijn in de Vietnamese taal en de Vietnamese geschiedenis

Melvin
Leuke privé drumlessen voor beginners tot gevorderden
Drummen is een heerlijke uitlaatklep en een geweldige workout voor je lichaam en je brein. Ik probeer de lessen praktisch qua inhoud te maken en af te stemmen op de leerling en zijn/haar niveau. Ik werk met muziek, oefeningen voor onafhankelijkheid en met noten schrift. Ook ben ik weg van digitale media en gebruik dit graag ter ondersteuning van mijn lessen. Welke facetten we meenemen in het lesprogramma is puur afhankelijk van jou!

Chris
Songwriting: een schrijfroutine vastleggen of verfijnen
Ik help beginnende, gevorderde en gevorderde songwriters hun songwritingroutine vast te stellen en / of te verfijnen. Met behulp van mijn eigen boek over het onderwerp (zonder extra kosten) en een verscheidenheid aan interessante opdrachten, werk ik met u samen om u de beste songwriter te maken die u maar kunt zijn! Sommige basistheorieën en instrumentale vaardigheden zijn nodig, maar ik kan je ook helpen dit voor je te krijgen.

Nicolas
Privé les met een native speaker Frans: leer goed Frans spreken met persoonlijke begeleiding.
Wil je Frans leren? Heb je weinig tijd en een beperkt budget? Wil je het beste uit je cursus halen? Wil je goede gesprekken met Franse klanten? Wil je je examen voor het examen Frans? Ben je een beginner van kun je al meer zeggen dan "du vin, du pain et du paturain"? Wil je de Franse taal alleen leren van samen met je partner, gezin van in een groep? Is er spoed bij of kun je de lessen over een aantal maanden spreiden? Wil jij een online cursus doen van liever klassikaal, of met blended-learning (een combinatie van beide)? Als moedertaal Frans en leraar Frans in opleiding, wil ik je graag helpen met de Franse taal. Door persoonlijke begeleiding en intensieve oefeningen, wil ik u helpen om het gewenste niveau te bereiken.

Rakesh
Vedische Astrologie Vedic Astrology Jyotish classes
Leer over de huizen, tekens en planeten. Je leert de interpretatie over natuur en karakter van een persoon. Je leert de interpretatie over de opleidingsmogelijkheden van een persoon. Je leert de interpretatie over de professie van een persoon. Je leert medische astrologie.

Marcela Rivera
Spanish and English lessons. You will have fun learning languages.
I remember when I was a student. I used to get bored at school, and I don't want my students to feel the same. So prepare to have during the lessons either in Spanish or English. One of my teaching strategies is to make the students like their classes and languages. And also show them in what way this is important for their futures. I like to create a friendly environment, where students can feel confident and relaxed when the time comes for them to produce. In my opinion, this environment that I create is the most important in the learning process.

Ilyn
Spanish, French, English class. Learn a new language!
Knowing another language is an advantage in the labor market. The goal is that you learn to speak the language you selected. You will be able to have conversations in French, Spanish or English. To do so: you will learn grammar and vocabulary.