Privélessen voor Bijlessen in Nederland

Find your perfect private bijlessen tutor in Nederland.
Learn bijlessen with our teachers at home or in their studio.

Privélessen voor Bijlessen in Nederland

Find your perfect private bijlessen tutor in Nederland. Learn bijlessen with our teachers at home or in their studio.

20 bijlessen teachers in Nederland

In-Person lesson? Online lesson?
At home or at teacher's location
Teacher's location
At home
Online via webcam
Age
Peuters (0-3 jaar oud)
Kleuters (4-6 jaar oud)
Kinderen (7-12 jaar oud)
Tieners (13-17 jaar oud)
Volwassenen (18-64 jaar oud)
Senioren (65+ jaar oud)
Prijsvork voor de lessen0€
100€
100+€
100+€
0 teachers in my wish list
Nederland
Bijlessen
Engels spreken in deze tijd is bijna een must. Dit is de reden waarom ik ernaar streef om zowel de beginnerspeilers verder te onderwijzen, als om ESL te geven. Als iemand die zowel moedertaalspreker is als Engels, en een enthousiaste student die de taal verder bestudeert, hoop ik de vaardigheid om Engels te leren en te spreken met mijn studenten te delen. Bovendien ben ik met een Italiaanse vader zowel opgegroeid als later Italiaans gaan studeren. Omdat het zo'n mooie en populaire taal is, probeer ik studenten vertrouwd te maken met de basis van het Italiaans om ervoor te zorgen dat ze het lezen, spreken en schrijven in het Italiaans begrijpen. Als het gaat om het lesgeven in ESL, Engels en Italiaans op beginners- en intermediate niveau zal ik beginnen; het alfabet, uitspraken, zelfstandige naamwoorden, bijvoeglijke naamwoorden, werkwoorden en het leren spreken van veel voorkomende zinnen. Mijn doel is om de studenten een hoog niveau van begrip te geven en te helpen bij het begrijpen van de basisvaardigheden Engels, ESL en Italiaans. Bovendien streef ik ernaar, met de studenten, om een ​​meer gevorderd niveau te bereiken voor de studenten in spreken, lezen en begrijpen. Ik kan flexibiliteit in mijn lessen garanderen. Als studenten merken dat ze al iets goed kennen, zal ik niet te lang stil blijven staan ​​bij dergelijke onderwerpen en doorgaan naar andere onderwerpen die nieuw voor hen zijn, of van belang zijn. Mijn doel is om een ​​gerichte sessie te geven waarin de student echt het middelpunt van de aandacht is, waar aan al zijn behoeften wordt voldaan. Ik zorg ervoor dat de lessen die ik aanbied nieuw zijn en interessante en uitdagende taken zullen bieden aan elke student op basis van hun voorkeuren en studietechnieken. Wat de tekstboeken en het materiaal betreft, zal ik als tutor essentiële werkbladen voor de klas verstrekken en mee naar huis nemen, maar als schoolboeken nodig zijn, is het aan de student om ze te kopen.
Engels · Italiaans · Engels als tweede taal (esl)
Hoi! Ik ben Nuria en ik kom uit Valencia (Spanje). Aangenaam kennis te maken! Ik ben een vriendschappelijke native speaker en apotheker die in Nederland woont. Ik geniet van het leren van de Spaanse taal aan internationale studenten en mensen die geïnteresseerd zijn in deze uitdagende taal. Ik heb ook een sterke interesse in spaanse en Latijns-Amerikaanse kunsten en bioscoop. Ik wil studenten helpen om op een didactische en leuke manier Spaans te leren! Wat bied ik aan? - Onderwijs gebaseerd op motivatie en zelfverbetering. - Gebruik van audiovisuele en geschreven middelen om het leerproces te versterken. - Ervaring met het aanbieden van privé-les en biomedische lezingen aan de universiteit. - Expertise in de ontwikkeling van lesmateriaal en leeractiviteiten, alsmede systemen en tests om de leermethode te evalueren. Wie kan zich bij de lessen aansluiten? - ALLE LEVELS: mensen die geïnteresseerd zijn in de basisvaardigheden of hun Spaanse vaardigheden willen verbeteren: beginner, intermediair en geavanceerd. We kunnen een eerste sessie hebben om uw niveau en doelen op te stellen. - Kinderen, tieners en volwassenen: privélessen en kleine groepen. - Optioneel: dynamische conversatie-gebaseerde klassen voor geavanceerde luidsprekers. Locatie: Eindhoven en omgeving. Ik kan op mijn locatie of op de locatie van de student les geven. Als alternatief kunnen we ontmoeten in een café of via een webcam. CV en referenties zijn op aanvraag verkrijgbaar. Aarzel niet om contact met mij op te nemen als u meer informatie nodig heeft of vragen heeft.
Spaans voor volwassenen · Spaans
Resultaten aan het tonen 1 - 20 van 201 - 20 van 20

Our students in Nederland evaluate their Bijlessen teacher.

To ensure the quality of our Bijlessen teachers, we ask our students in Nederland to review them.
Only reviews of students are published and they are guaranteed by Apprentus. Rated 5.0 out of 5 based on 2 reviews.

Private classical music lessons, flute lessons in Amsterdam (Amsterdam)
Sherezade
This is my son's first lesson with Sherezade. She came well prepared to give the first lesson. Good communication skills and showed genuine interest to teach my son.
Beoordeling door VIJAY